Комплекс

Акротирия Бийч

img

Едноспални Апартаменти

Елегантно обзаведен в съответствие с модните тенденции. Апартаментът предлага комфорт и релаксираща атмосфера в комбинация с неповторима гледка към морето. Апартаментът има кухня, всекидневна и трапезария. Кухнята е оборудвана с хладилник, керамични котлони, аспиратор, тостер, термокана. Във всекидневната е разположена масата за хранене и луксозен диван. Спалнята е обзаведена с едно двойно легло, гардероб и дрешник. Апартаментът разполага с баня с душ кабина, индивидуален климатик, ютия с дъска за гладене, перална машина, кабелна телевизия с LED телевизор, интернет и балкон с мебелировка.

img

Фамилни Стаи

Семейна стая е модерно обзаведена и предлага две отделни стаи свързани с междинна врата между тях. Всяка стая разполага с двойно легло или две единични. Семейните стаи имат напълно оборудвани кухни и маса за хранене за четирима. Кухнята разполага с хладилник, керамичен котлон, аспиратор, термокана и прибори с посуда за хранене и готвене. В семейните стаи има кабелна телевизия с LED телевизори във всяка стая, балкон с мебелировки и две бани с душ. Семейните стаи предлагат директна гледка море и са с максимално настаняване 4-ма възрастни.

img

Студия

Студиата са модерно обзаведени и предлагат комфорт и спокойна атмосфера. Те разполагат с двойно легло или две единични легла, допълнително легло, кухня, маса за хранене и бяна. Кухнята е оборудвана с хладилник, керамичен контлон, аспиратор, термокана и прибори с посуда за хранене и готвене. В студиата има кабелна телевизия, LED телевизор, индивидуален климатик и баня с душ. Студиото предлага директна гледка море, балкон с мебели. Максимално настаняване 3-ма възрастни.