Комплекс

Шато Дел Марина

img

Едноспални Апартаменти

Елегантно обзаведен в съответствие с модните тенденции. Апартаментът предлага комфорт и релаксираща атмосфера в комбинация с неповторима гледка към морето. Апартаментът има кухня, всекидневна и трапезария. Кухнята е оборудвана с хладилник, фурна, керамични котлони, аспиратор, тостер, термокана. Във всекидневната е разположена масата за хранене и луксозен диван. Спалнята е обзаведена с едно двойно легло, гардероб и дрешник. Апартаментът разполага с баня с душ кабина, индивидуален климатик, ютия с дъсла за гладене, перална машина, кабелна телевизия с LED телевизор, интернет и балкон с мебелировка.

img

Двуспални Апартаменти

Двуспалният апартамент е модерно обзаведен и разполага с две спални, всекидневна с разтегателен диван, трапезария с условия за хранене на 6 човека. Кухнята е напълно оборудвана. Тя разполага с фурна, керамични котлони, аспиратор, тостер, термокана, прибори и посуда за хранене и готвене. В двете спални има по едно голямо двойно легло, гардероб и дрешник.Апартаментът разполага с индивидуален климатик. Баните са оборудвани с душ и вана. Всички помещения излизат на голяма тераса с мебели и предлагат гледка към басейна. В апартамента има още ютия, дъска за гладене, перално помещение с перална машина, кабелна телевизия с 2 бр. LED телевизора и интернет. Двуспалният апартамент е 150 кв.м. и е с максимално настаняване 5-ма възрастни или 4+2 деца.

img

Студия

Студиата са модерно обзаведени и предлагат комфорт и спокойна атмосфера. Те разполагат с двойно легло или две единични легла, допълнително легло, кухня, маса за хранене и бяна. Кухнята е оборудвана с хладилник, керамичен контлон, аспиратор, термокана и прибори с посуда за хранене и готвене. В студиата има кабелна телевизия, LED телевизор, индивидуален климатик и баня с душ. Студиото предлага директна гледка море, балкон с мебели. Максимално настаняване 3-ма възрастни.